..Our Story..

Het succesverhaal van Asude begon in 2012 als kleding boetiekje in Delft. Bezoekers kwamen uit het hele land, maar ook uit Duitsland en België. Hoe bijzonder en geweldig was dit?!

Asude is in 2014 verhuisd naar Rotterdam om de collectie uit te breiden.

Door de toenemende populariteit van Asude door heel Europa, was de vraag naar een webshop groot. Daarom zijn we nu ook online beschikbaar.

Asude staat voor service, gezelligheid en betaalbare modest fashion van mooie kwaliteit. Dit proberen wij zo goed mogelijk over te brengen in de winkel. Een bakje koffie, een gezellig muziekje en een ontspannen sfeer zorgen voor een prettig gevoel tijdens het winkelen.

Asude bestaat uit een gezellig team, die de tijd neemt voor de klant en affiniteit heeft met de nieuwste trend. Wij hebben een leuke, steeds wisselend collectie aan dameskleding. Complete looks die je direct bij ons kunt shoppen, zowel online als in onze mooie winkel.

Asude betekent ‘rust’ en ‘harmonie’, wat je ook terugziet aan de persoonlijke en eerlijke invulling van de fashion trends.

Bent je in de buurt van Rotterdam? Kom gezellig langs in onze winkel! Wij staan klaar om met jou de leukste outfits samen te stellen, waar jij je prettig in voelt; eerlijk advies met een glimlach.

Niet in de buurt? Geen zorgen. Ook online verwelkomen we jou graag! Ontdek de collectie.